Страницы

06.09.2011

Урочистості з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні


27.09.2011

Всесвітній День Туризму (англ. World Tourism Day) - міжнародне свято, затверджене Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації 1979 р. в іспанському місті Торремолінос. Свято відзначається 27 вересня, з 1998 р. - і в Україні.

Мета свята - пропаганда туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвиток стосунків між народами різних країн. Туристична галузь сьогодні – невід’ємна складова світового ринку. Україна, з її унікальним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами та унікальними архітектурними комплексами, багатою спадщиною усіх етносів, які віками формували оригінальну полікультурну ауру, безцінними рекреаційними ресурсами та привітними і щирими людьми, має всі умови для розвитку туристичної індустрії.

м. Полтава: Конференц-зала Художнього музею ім. М.Ярошенка, вул. Фрунзе, 5

Урочистості з нагоди галузевого свята з підведенням підсумків туристичного сезону вересень 2010 – вересень 2011 років, конкурсу на визначення кращої туристичної фірми з надання послуг внутрішнього та в’їзного туризму до м. Полтава. Відкриття 1-го міського центру туристичної інформації (ЦТІ).

м. Київ: Урочисте відкриття пам’ятного знаку „Пам’ятки археологічної культури Х-ХІІ с. - Городище” ” на історичній місцевості „Городище-Вигурівщина”.

Комментариев нет: