Страницы

26.01.2009

На Закарпатті перші сміливці обкатали траси нового зимового курорту "Красія"


Перші любителі швидкісних лижних спусків - переважно гості з Києва та інших областей України - скористалися послугами нового зимового курорту "Красія", що відкрився у закарпатському селі Вишка.

Турбаза має дві траси довжиною 1200 і 1800 метрів та крісельні гірськолижні витяги на схилах гори Красія, звідси й назва.

Цьогоріч проблем зі снігом не було, та все ж снігові гармати напоготові. Щогодини тут обслуговують до трьох тисяч чоловік. Для них - не тільки катання на лижах, але й різні акції та шоу-програми. Добра слава про новий курорт шириться швидко, отож відбою від бажаючих відпочити тут немає. Тим паче, що у зв'язку зі складнощами в оформленні шенгенських віз та подорожчанням долара багато заможних українців, які відпочивали раніше у Європі, тепер переорієнтувалися на рідні Карпати. Ціни у "Красії" помітно нижчі, ніж, скажімо, у сусідній Словаччині, а сервіс не уступає європейському.

До речі, торік на Закарпатті відкрилося 16 туристичних баз, ще 40 готуються до здачі через рік-два. Стали до ладу 5 гірськолижних витягів, три з них - крісельні. Кількість туристів, які відвідали Закарпаття минулого року, збільшилась майже на 40 відсотків.

www.UA-Reporter.com

© Новина підготовлена для розміщення Бізнес-блог-регістратором
ТУТ МОЖЕ БУТИ ПОСИЛАННЯ НА ВАШ МЕРЕЖЕВИЙ РЕСУРС
Розміщення посилання на Ваш інформаційний профіль платне

Комментариев нет: