Страницы

04.02.2009

Мандри до Чернігова становляться більш знаними в англомовному світі


Днями на Чернігівському міському туристичному сайті http://www.chernihivtourist.com.ua/index.php?lang=en запрацювала англійська версія.

Як повідомлялося раніше, зазначений сайт розпочав свою роботу у травні 2008 року на базі Туристично-інформаційного центру управління інвестицій і туризму Чернігівської міської ради. Головні завдання – збір, систематизація, опрацювання та надання інформації про туристично-рекреаційний потенціал Чернігова. На першому етапі інформація на сайті викладалась однією мовою - українською. Через декілька місяців після запуску – «підключили» російськомовну версію. І після нового року – англомовну.

Як повідомив начальник управління інвестицій і туризму міськради Володимир Бурдов, над інформацією в англійському варіанті працювали студенти та викладачі вузів, з якими співпрацює управління: Чернігівського державного педагогічного університету, Чернігівського державного інституту економіки і управління, безпосередньо працівники управління.

«Контрольну» перевірку текстів виконали волонтери Корпусу Миру, з яким також співпрацює управління, адже дуже важливо, щоб інформація була викладена у формі, граматично та стилістично правильно побудованій з точки зору іноземців.
Працівники управління інвестицій і туризму переконані, що зазначена версія розширить можливості надання інформації про Чернігів через Інтернет-ресурс.

На часі – німецька та польська версії, які також спочатку опрацьовуватимуться студентами вузів та працівниками управління. Прикінцеві варіанти знову ж таки перевірять "носії" вказаних мов – наші колеги із міст-побратимів Чернігова – Меммінгена (Німеччина) та Тарнобжега (Польща).

(с) За інформацією управління інвестицій і туризму міської ради

© Новина підготовлена для розміщення Бізнес-блог-регістратором
ТУТ МОЖЕ БУТИ ПОСИЛАННЯ НА ВАШ МЕРЕЖЕВИЙ РЕСУРС
Розміщення посилання на Ваш інформаційний профіль платне

Комментариев нет: