Страницы

06.02.2009

Українська корпорація "Еталон" запускає в серійне виробництво туристичні автобуси


Корпорація "Еталон" - один з лідерів вітчизняної автомобільної промисловості в другій половині 2009 року запустить у серійне виробництво пасажирські автобуси стандарту "Євро-3 ", орієнтовані також для реалізації програм проведення в Україні фіналу європейського чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це заявив на прес-конференції президент корпорації "Еталон" Володимир Бутко.
За його словами, "співробітництво в цьому напрямі український виробник має намір розвивати з індійською компанією "TATA Motors Limited", а також з китайською компанією "FAW". У зв'язку з економічною кризою корпорація "Еталон" має намір продавати автобуси на виплат. Це чи не єдиний шанс зараз відновити продаж.

Фінансувати таку програму доведеться за рахунок резервів самої Корпорації. Новий автобус дасть змогу українським перевізникам поповнити свої парки відносно недорогою та якісною автотранспортною технікою".

Директор Науково-дослідного інституту автомобілебудування "Еталон" Олександр Следзь у свою чергу повідомив, що в основі моделі автобуса ЧАЗ-А0310 конструкторами інституту встановлена концепція магістрального автобуса середньої дальності поїздок до 500 км. "У конструкції автобуса використовуються рішення, які забезпечують широкий діапазон його використання: перевезення пасажирів на міжміських маршрутах, обслуговування підрозділів Міністерства надзвичайних ситуацій (МНС) України, для медичних установ як "штабний автобус", універсальний службовий автобус підприємств і компаній, у тому числі для обслуговування проведення європейського фіналу з футболу Євро-2012 в Україні. Ми можемо виробляти цю модель автобуса при досить високій якості й істотно дешевше за вартістю, ніж європейські аналоги".

Довідка від:http://turline-ua.blogspot.com/ До складу корпорації "Еталон" входять 19 підприємств, які спеціалізуються в таких галузях як виробництво автобусів, машинобудування, автосервіс, логістичні послуги. До складу корпорації входить ЗАТ "Бориспільський автозавод" і ЗАТ "Чернігівський автозавод".

Валерій Івасків-УКРІНФОРМ

© Новина підготовлена для розміщення Бізнес-блог-регістратором
ТУТ МОЖЕ БУТИ ПОСИЛАННЯ НА ВАШ МЕРЕЖЕВИЙ РЕСУРС
Розміщення посилання на Ваш інформаційний профіль платне

Комментариев нет: