Страницы

24.01.2012

Національний конкурс «Народний Дегустатор» розпочато у Чернігові


23 січня у Чернігові стартував регіональний відбірковий етап національного конкурсу «Народний Дегустатор».

Серед майже трьох десятків шанувальників пива по результатам дегустації та пивних нарисів було визначено два фіналіста, які приймуть участь в фіналі конкурсу 10 лютого у столиці.

Переможцями відбіркового конкурсу у Чернігові стали:
Роман Романов
Дар’я Будник

Вітаємо фіналістів та нагадуємо, що реєстрація учасників національного конкурсу «Народний Дегустатор» ще в шести містах України триває. В слід за Черніговом, регіональні відбіркові тури пройдуть у Миколаєві, Харкові, Донецьку, Запоріжжі, Львові, та Києві.

Після підведення підсумків національного конкурсу «Народний Дегустатор» фіналісти будуть нагородженні пам’ятними призами.

Переможцю змагання надається можливість отримання престижної роботи та гідного заробітку, відрядження по Україні та за кордон, навчання правилам дегустації за кордоном, почесне звання «Народний Дегустатор» та поїздка на двох на Октоберфест-2012 у Мюнхен.

Правила проведення національного конкурсу «Народний Дегустатор»


Мета проведення конкурсу «Народний Дегустатор» (надалі – Конкурс) - підвищення культури та рівня відповідального споживання пива в Україні та визначення особи, яка найкраще в Україні розпізнає пивні смаки та присвоєння їй почесного звання «Народний Дегустатор».

Організатори проведення конкурсу – ПрАТ «УКРПИВО», ПАТ «САН ІнБев Україна», ПАТ ПБК «Славутич» (надалі - Організатори).

Конкурс провадиться безоплатно для Учасників за рахунок Організаторів Конкурсу.
Конкурс провадиться у містах, визначених в п. 2.1., у строки з 23 січня 2012 р. по 10 лютого 2012 року.

Структура Конкурсу або скорочені Правила: У Конкурсі можуть брати участь усі бажаючі, які на момент проведення Конкурсу досягли 20-річного віку. Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно зареєструватися на офіційному сайті Конкурсу www.ukrpivo.com (надалі - Сайт) шляхом заповнення анкети. В анкеті необхідно заповнити наступні графи: прізвище, ім’я та по батькові; дата народження; стать; місто, де бажаєте взяти участь у дегустації; e-mail; контактний телефон; написати короткий нарис українською або російською мовою, за що саме Ви любите пиво (надалі - Нарис). Після відправлення анкети чекайте на отримання запрошення на «Народну Дегустацію».

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1. УЧАСНИКИ КОНКУРСУ
1.1. Взяти участь у Конкурсі мають право дієздатні громадяни України, яким на момент проведення Конкурсу виповнилося 20 років (далі – Учасники), які зареєструвалися в установленому даними Правилами порядку та які дотриуються їх положень.
1.2. Учасниками Конкурсу не можуть бути наступні особи:
1.2.1. Особи, що не досягли віку 20 років і не є громадянами України.
1.2.2. Недієздатні/обмежено дієздатні особи.
1.2.3. Особи, що мають алергічні прояви щодо пива.
1.2.4. Вагітні жінки.
1.2.5. Особі, які не зареєструвалися у встановленому Правилами порядку та не заповнили реєстраційну анкету у повній формі.
1.2.6. Особи, які не відправили разом з реєстраційною анкетою Нарис.

2. ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ ТА ТЕРИТОРІЯ ПРОВЕДЕННЯ
2.1. Відбіркові етапи конкурсу пройдуть в семи містах України:
23 січня - в Чернігові
25 січня - в Миколаєві
27 січня - в Харкові
30 січня - в Донецьку
1 лютого – в Запоріжжі
3 лютого – у Львові
6 лютого – в Києві
2.2. 10 лютого відбудеться фінал конкурсу в місті Києві (надалі - Фінал).
2.3. Організатори Конкурсу залишають за собою право припиняти та відновлювати проведення Конкурсу в будь-який момент.

3. УМОВИ УЧАСТІ В КОНКУРСІ
РЕЄСТРАЦІЯ
3.1. Для того, щоб стати учасником конкурсу необхідно зареєструватися на Сайті.
3.2. Для здійснення реєстрації необхідно повністю заповнити реєстраційну форму на Сайті в розділі «Реєстрація» та обов’язково написати короткій нарис українською або російською мовою.
3.3. Кожен Учасник може бути зареєстрований тільки один раз.
3.4. При реєстрації Учасник зобов'язується надавати тільки достовірні дані. Надання невірних даних може стати причиною відмови у подальшій участі в Конкурсі.
3.5. Учасник особисто несе відповідальність за стан свого здоров’я до та після проведення Конкурсу.
УМОВИ УЧАСТІ ПІСЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ
3.6. Після реєстрації у встановленому Правилами порядку, Учасник чекає на запрошення на участь у відбірковому етапі Конкурсу.
3.7. Після отримання запрошення Учасник повинен з’явитися у зазначений час та місце для участі у відбірковому етапі Конкурсу.
3.8. Напередодні всіх етапів Конкурсу рекомендується не вживати гостру та солону їжу, алкогольні напої, тютюнові вироби, утриматись від застосування парфумованих засобів.
3.9. До участі у Конкурсі не допускаються особи в стані алкогольного сп’яніння.
3.10. Після проведенні відбіркових етапів Конкурсу переможці запрошуються на Фінал, на якому буде визначений переможець Конкурсу.
3.11. Порядок визначення переможців зазначений у п. 4.1, п. 4.2.Правил.
3.12. Ці правила щодо умов проведення Конкурсу розміщуються на Сайті.

4. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ
4.1. Переможці регіональних відбіркових етапів Конкурсу визначаються за результатами написання нарису та сліпого тестування таємним закритим голосуванням членів журі регіональних Конкурсів або їх колегіальним рішенням.
4.2. Переможець фіналу Конкурсу визначається на основі презентаційного виступу та результатів сліпого тестування таємним закритим голосуванням членів журі фіналу Конкурсу або їх колегіальним рішенням.
4.3. Всі фіналісти Конкурсу будуть нагороджені пам’ятними призами.
4.4. На переможця Конкурсу чекає можливість укладання договору про престижну роботу у якості народного дегустатора в Україні та за кордоном, та поїздка на двох на Октоберфест-2012 у Мюнхен з повною оплатою перельоту, проживання та харчування впродовж 5-ти днів (надалі - Заохочення).
4.5. Заохочення можуть бути отримані Учасниками, що здобули право на отримання таких Заохочень, тільки на умовах цих Правил.
4.5. Організатори Конкурсу залишають за собою право заміняти Заохочення.
4.7. Учасники Конкурсу, які отримали право на одержання Заохочень, не можуть одержати еквівалент Заохочення в грошовій формі або будь-яке інше благо.

5. ІНШІ УМОВИ
5.1. Участь у Конкурсі означає повну згоду Учасника з даними Правилами. В тому числі безумовну згоду з тим, що:
- їх ініціали (імена, по-батькові, прізвища), вік, фото- і відеоматеріали з їх зображенням, а також інтерв'ю й інші матеріали про них можуть бути використані Організаторами в рекламних й інших комерційних та некомерційних цілях в будь-якій формі, як на території України, так і за кордоном протягом необмеженого терміну і без виплати будь-яких винагород, про що Учасник зобов'язаний надати Замовникові відповідну письмову згоду на його прохання (дане положення являється попереднім договором, і у випадку відмови від надання зазначеної письмової згоди, Учасник втрачає право на отримання Заохочення);
- ім'я, вік, місто проживання Учасника, будуть оприлюднені в будь-якій формі та в будь-яких джерелах, зокрема, на Сайті, під час оголошення результатів Конкурсу;
- їх персональні дані можуть бути опрацьовані і оголошені/ передані третім особам в тій мірі, в якій це може бути необхідним для участі в Конкурсі. (Вся особиста інформація Учасників буде використана Організаторами лише для цілей, пов'язаних з Конкурсом.)
Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».
5.2. Участь у Конкурсі означає повну згоду Учасника на передачу Організатором Конкурсу персональних даних Учасника третій особі з метою їх використання для цілей, визначених згідно цих Правил, що не потребує отримання окремої додаткової згоди Учасника Конкурсу, як і надання Організаторами Учаснику повідомлення про таку передачу персональних даних третій особі.
5.3. Організатори Конкурсу не зобов'язуються перевіряти достовірність відомостей, наданих Учасниками. Учасник при використанні Сайту гарантує, що ним дотримані вимоги, передбачені цими Правилами.
5.4. У разі виникнення обставин непереборної сили – форс-мажору (пожежа, повінь, землетрус, війни локального або глобального масштабу, відключення електроенергії, мережі інтернет, епідемії), що перешкоджають проведенню Конкурсу, Організатори залишають за собою право без попередження припинити проведення Конкурсу повністю або будь-якої його частини.
5.5.Організатори на свій власний розсуд можуть визнати недійсними всі заявки на участь (реєстрацію), а також заборонити подальшу участь в даному Конкурсі будь-якій особі, яка підроблює або отримує вигоду з підробки процесу реєстрації або інших етапів Конкурсу, або ж діє, порушуючи дані Правила Конкурсу, діє деструктивним чином або здійснює дії з наміром докучати, ображати, загрожувати або заподіювати шкоду будь-якій іншій особі, яка може бути пов'язана із даним Конкурсом.
5.5. Виконавець не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Конкурсу, інші непідвладні контролю з боку Організаторів обставини.
5.7. Організатори Конкурсу не несуть зобов'язань щодо якості Заохочень, всі такі претензії пред'являються їх виробникам згідно з гарантійними зобов'язаннями таких виробників.
5.8. Зовнішній вигляд Заохочень може відрізнятися від їх зображення в рекламних матеріалах.
5.9. У разі виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організаторами Конкурсу відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Замовника є остаточним і не підлягає оскарженню.
5.10. Згідно з вимогами ст. 634 Цивільного кодексу України про договори приєднання, а саме, змоги укладення такого договору шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, беручи участь в Конкурсі, тим самим Учасник Конкурсу підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами та свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Конкурсу цих Правил або відмова Учасника Конкурсу від належного виконання цих Правил вважається відмовою Учасника від участі в Конкурсі та отримання Заохочень, при цьому така особа не має права на одержання від Організаторів Конкурсу будь-якої компенсації.
5.11. Виконавець не несе відповідальності за неможливість Учасника скористатись Заохоченнями Конкурсу з будь-яких причин.
5.12. Усі результати Конкурсу остаточні й оскарженню не підлягають.

http://nd.ukrpivo.com/news.php?id=9&page=1

Комментариев нет: