Страницы

10.01.2012

III Щорічний український готельний форум-2012


ПРЕС-РЕЛІЗ: У перших числах лютого III Щорічний український готельний форум-2012 збере понад 200 готельєрів та експертів готельної галузі.

2 лютого 2012 року в конференц-залі готелю "Русь" (Київ, вул. Госпітальна, 4) відбудеться щорічна конференція для вирішення операційних питань готельної галузі - III Щорічний український готельний форум-2012 "Готовність №1: до і після Євро-2012. Орієнтація на гостя: сервіс, якість, комфорт. Стратегія розвитку сильних національних готельних брендів".

У 2012 році Україна чекає на широкомасштабну міжнародну подію – Євро-2012. Якісний прийом туристів з Європи, які звикли до певних стандартів обслуговування, сервісу й комфорту, має першорядне значення з точки зору подальшого розвитку готельної галузі в Україні. У 2012 році очікується бум заповнюваності готелів і, відповідно, зростання доходів галузі.

Як правильно підготуватися до якісного прийому великої кількості відвідувачів, як не знижувати темпів розвитку в подальший період, підвищувати заповнюваність і дохід, залучати нових і утримувати старих клієнтів, як досягти досконалості в управлінні готелем, як створити впізнаваний у всьому світі готельний бренд? На ці та багато інших запитань відповість найближча подія.

Центральний щорічний професійний форум лідерів готельної галузі України щорічно збирає понад 200 учасників - власників, генеральних директорів і керівних менеджерів готелів і готельних груп, керівників і представників міжнародних готельних мереж в Україні, експертів та аналітиків ринку, а також представників ЗМІ для вирішення таких найважливіших питань як упровадження інноваційних рішень у сфері управління бізнесом, залучення портфеля інвестицій, підвищення прибутковості, сервісу й управління ціноутворенням, адаптація до міжнародних стандартів, отримання сертифікації та підвищення зірковості об'єктів, міжнародна та внутрішня стандартизація, вирішення проблем розвитку сегмента готельного ринку в Україні, отримання дієвих механізмів підвищення ефективності, рентабельності та конкурентоспроможності готелів, підвищення капіталізації об'єктів і прибутковості бізнесу, залучення нових, зокрема й міжнародних клієнтів готелів, знайомство з передовим світовим досвідом ведення бізнесу з метою створення сильних національних готельних брендів, відомих своєю репутацією, сервісом і якістю обслуговування, які приваблюють гостей з усього світу.

На захід запрошуються: готельєри, власники, співвласники, керівні менеджери, генеральні й виконавчі директори готелів, готельних груп, готельних мереж; адміністратори та фінансові керівники готелів; директори з маркетингу та розвитку готелів; директори напрямів, керівники відділів закупівель і відділів готельного господарства; ІТ-керівники, технічні фахівці та спеціалісти служб безпеки готелів, керівники та експерти галузевих спілок, асоціацій та об'єднань; керівний менеджмент керуючих компаній, керівники HR-служб і агентств із добору та підготовки персоналу для готельної галузі, а також представники інвестиційних і девелоперських компаній; консалтингові й аудиторські компанії; консультанти й аналітики ринку, фінансові та юридичні компанії; представники влади та служб державного управління; постачальники обладнання і послуг для готелів; виробники та постачальники інноваційних рішень для готельного бізнесу; представники ділових і спеціалізованих ЗМІ.

Дізнатися детальніше про форум і зареєструватися для участі можна на сайті www.summitbiz.com.ua

Під час форуму учасники готельного ринку зможуть обмінятися практичним досвідом, отримати об'єктивний аналіз ринку, вектор розвитку галузі та ексклюзивну експертну інформацію з перших вуст, знайти потенційних бізнес-партнерів, провести попередні консультації та переговори, вирішити поточні питання, отримати консультації експертів галузі, встановити нові ділові контакти.

Запланована кількість учасників форуму - понад 200 осіб.

Основна частина готельного форуму передбачатиме доповіді експертів на такі теми:
- основні тенденції розвитку готельного ринку. Карта готельної нерухомості;
- управління інвестиціями в індустрії гостинності;
- стандартизація та сертифікація готелів. Взаємодія з державою;
- розвиток SPA-сегмента і послуг у готельній галузі; наявність SPA як обов'язкова умова при присвоєнні зірковості та виконанні стандартів;
- ефективні стратегії та операційні питання управління готелем, орієнтований на клієнта підхід. Шляхи розвитку відомих у світі національних готельних брендів;
- інноваційні технології та рішення для готельного бізнесу;
- створення бренда готелю, правильна й ефективна маркетингова політика, просування готелю в електронних каналах продажу, застосування різних електронних систем і каналів бронювання;
- інтер'єр готелю: нові тенденції, рішення, матеріали й технології;
- управління персоналом і створення ефективної команди;
- пропозиції від телекомунікаційних компаній та операторів зв'язку для готелів із проекцією на гостей і туристів;
- комплексна безпека сучасних готелів. Побудова ефективної системи безпеки при прийомі гостей Євро-2012. Захист майна, як готелю, так і гостей, захист репутації готелю тощо.

У рамках події також відбудеться дискусійна сесія за участю спікерів форуму, експертів ринку, делегатів і представників ЗМІ.

Програму форуму буде доповнено міні-виставкою рішень для готельного бізнесу, яка традиційно є ефективним майданчиком ділових комунікацій між постачальниками рішень і керівниками готелів і готельних мереж. Тепла й відкрита атмосфера спілкування на форумі допомагає створювати безліч корисних ділових контактів між його учасниками.

Участь у заході безкоштовна: для готельєрів, власників, генеральних директорів, керівників, адміністраторів, керівників із розвитку, продажу та маркетингу готелів і готельних груп, а також для представників і керівництва керівних компаній.

Попередня реєстрація на форум обов'язкова.

Реєстрація учасників: http://summitbiz.com.ua/index.php?option=com_rsform&Itemid=19

Кількість делегатських місць лімітована, реєстрація проводиться тільки за наявності вільних місць.

Компанії, що надають послуги та рішення для ринку, можуть стати бізнес-партнерами форуму, ефективно представивши свою компанію, експертизу, інновації та пропозиції у форматі: виступ із доповіддю у програмі робочого дня форуму (можливість розповісти про компанію, про унікальні рішення і послуги); участь у прес-конференції для ЗМІ (фокус-анонс для преси), участь у дискусійній сесії (прямий діалог з усіма делегатами одночасно), організація стенда або консультаційного демо-місця в рамках міні-виставки (наочна презентація і демонстрація рішень, проведення зустрічей і переговорів), вкладення інформаційних матеріалів компанії в пакети учасників, публікація інформації про компанію (візитки) з контактними даними в офіційному друкованому каталозі форуму (видається кожному учаснику та представникам ЗМІ), публікація реклами або промо-статті про рішення та досягнення компанії в офіційному друкованому каталозі форуму, публікація звернення або привітання керівника компанії учасникам форуму в офіційному друкованому каталозі форуму, розміщення логотипа компанії на веб-сторінці форуму та в друкованих матеріалах, участь в анкетуванні делегатів, розміщення переносного роллапу в конференц-залі в зоні президії.

Реєстрація як бізнес-партнера:

http://summitbiz.com.ua/index.php?option=com_rsform&Itemid=20


Щодо деталей та умов участі слід звернутися до організаторів форуму або зареєструватися як партнер за посиланням.

Акредитація ЗМІ: http://summitbiz.com.ua/index.php?option=com_rsform&Itemid=21

Організатор форуму - компанія "Бізнес Саміт" (www.summitbiz.com.ua), яка розвиває напрям ділових і спеціалізованих заходів у ключових сферах економіки для вирішення операційних завдань бізнесу, запрошуючи до діалогу професійну еліту - найавторитетніших бізнес-менеджерів, управлінців, аналітиків ринку, провідних експертів і практиків своєї справи.

Контакти організаторів:

Компанія "Бізнес Саміт"
Тел.: +38 (044) 383-56-43 begin_of_the_skype_highlighting              +38 (044) 383-56-43      end_of_the_skype_highlighting, 362-82-64
E-mail: info@summitbiz.com.ua
www.summitbiz.com.ua
Сторінка "Бізнес Саміт" на Facebook: http://facebook.com/summitbiz

Інтерфакс-Україна - генеральний новинний партнер заходу

Комментариев нет: