Страницы

29.09.2008

«ЗНАК ЯКОСТІ» Асоціації лідерів турбізнесу України


Прес-реліз Асоціації Лідерів Турбізнесу України | «ЗНАК ЯКОСТІ» Асоціації лідерів турбізнесу України.

«Знак якості Асоціації лідерів турбізнесу України» – це відзнака, яка підтверджує участь суб’єкта туристичної діяльності у Програмі добровільної сертифікації асоціації, відповідність туристичних послуг та місць їхнього надання позначеного таким «Знаком Якості», вимогам встановленим Порядком добровільної сертифікації Асоціації.

Сертифікація з складовою частиною будь-якої інфраструктури ринкової економіки, одним із шляхів забезпечення високої якості продукції. У більшості випадків сертифікація проводиться добровільно, за бажанням постачальника послуг і дає їм можливість показати, що продукція відповідає певним вимогам. Добровільна сертифікація туристичних послуг здійснюватиметься на відповідність вимогам, що не віднесені нормативними документами до обов’язкових.

Добровільна сертифікації у сфері туризму – це ефективний спосіб ще раз довести високу якість туристичного продукту та повідомити про це споживачеві. Хоча вона не є обов’язковою, але ще раз підкреслює турботу постачальника туристичних послуг про споживача і якість продукції.

Процедура проведення добровільної сертифікації туристичних послуг передбачає подання та розгляд заявки, проведення комплексу робіт з перевірки на відповідність вимогам; аналіз одержаних результатів і прийняття рішення про можливість видачі «Знак якості АЛТУ»; видача «Знаку» та внесення суб’єкта туристичної діяльності до Реєстру системи добровільної сертифікації АЛТУ, а також технічний нагляд за наданням сертифікованих туристичних послуг та інформування споживачів та суб’єктів туристичної діяльності про результати робіт із добровільної сертифікації.

Перевірка й оцінка туристичних послуг, що надаються суб’єктом туристичної діяльності, складатиметься зокрема з обстеження місця надання туристичних послуг, аналізу рівня кваліфікації персоналу, знання ним правил обслуговування.

Програма добровільної сертифікації суб’єктів туристичної діяльності «Знак якості Асоціації лідерів турбізнесу України» передбачає виконання комплексу заходів спрямованого на забезпечення виконання завдань Асоціації з метою:
- впровадження добровільної системи недержавної сертифікації туристичних послуг та здійснення громадського контролю за якістю туристичних послуг;
- сприяння зростанню якості туристичних послуг, безпеці та захисту законних інтересів туристів;
- інформаційної підтримки туристів та суб’єктів туристичної діяльності, координації діяльності членів Асоціації щодо підготовки та перепідготовки кадрів.

Першими учасниками програми «ЗНАК ЯКОСТІ АЛТУ стали провідні туристичні компанії України, члени Асоціації лідерів турбізнесу України:
АГЕНТСТВО «ПАН УКРЕЙН»,
– «ВОЯЖ-КИЇВ»,
– «КАНДАГАР»,
– «САМ»,
– «ТЕЗ ТУР»,
– «ТУРОПЕРАТОР «ПРОЛАНД»,
– «ТУРТЕСС ТРЕВЕЛ»,
– «ТУРИСТИЧНИЙ КЛУБ»,
– «АКСЕСС»,
– «КОРАЛ ТРЕВЕЛ УКРАЇНА»


© Об’єднання туристичних операторів «Асоціації лідерів турбізнесу України»



© Новина підготовлена для розміщення Бізнес-блог-регістратором
ТУТ МОЖЕ БУТИ ПОСИЛАННЯ НА ВАШ МЕРЕЖЕВИЙ РЕСУРС
Розміщення посилання на Ваш інформаційний профіль платне

Комментариев нет: