Страницы

04.11.2011

Чернігів долучився до Національної туристичної ініціативи


Чернігівська ОДА | Днями у Ялті представники більш як 60-ти міст та містечок України підписали Угоду про співпрацю у реалізації загальноукраїнської програми "Національна туристична ініціатива”.

Підписання угоди відбулося в рамках Першої загальнонаціональної конференції керівників органів місцевого самоврядування курортних та туристичних центрів України "Гостинне місто”.

Ініціаторами укладення такого документу стали Асоціація міст України, Рада з питань туризму і курортів та Український союз промисловців і підприємців. Метою угоди є створення конкурентоздатного українського туристичного продукту і стійкого іміджу України, як туристичної держави в цілому.

Чернігів став одним із перших та найактивніших міст, що підтримало цю ініціативу. Завдяки співпраці з іншими туристичними українськими містами багато нових можливостей отримає і Чернігівщина.

Також у роботі конференції в Ялті взяли участь представники готельного бізнесу, з якими було проведено переговори щодо можливості відкриття готелів відомих брендів у Чернігові.

Урядовий портал

Комментариев нет: