Страницы

24.11.2011

EURO-2012 - зелений світ!


Прес-служба Державної митної служби | Митники пропонують опрацювати питання виділення у пунктах пропуску окремих смуг руху "Євро 2012"

В межах підготовки до Євро 2012 Державна митна служба України докладає зусиль для того, щоб гості та учасники Чемпіонату максимально швидко та комфортно перетинали кордон. Про це йшлося в Сумах, на виїзній колегії Державної митної служби України.

Очікується значний наплив туристів і вболівальників із Росії. За деякими даними їх буде 200 тис., а загалом туристів під час проведення Євро 2012 – близько 1 млн. осіб. Тим більше, що приймаючі міста Донецьк і Харків знаходяться у безпосередній близькості до кордону з Росією. А через територію Сумської області проходить важлива транспортна артерія «Київ – Москва».

Тому, для комфортного перетину кордону громадянами, митники пропонують опрацювати питання виділення у пунктах пропуску окремих смуг руху «Євро 2012». Контроль буде здійснюватися за принципом «єдиної зупинки» на території однієї з країн (Україна/Росія). Смуга руху «Євро 2012» буде відокремлена і забезпечуватиме швидкий перетин кордону організованими групами туристів та вболівальників.

Але необхідно забезпечити належний стан під’їзних шляхів до пунктів пропуску, наявність перед ними інформаційних табло, встановлення інформаційних дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки на під’їзних шляхах до пунктів пропуску.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article;.app2?art_id=244727792&cat_id=244277212

Комментариев нет: