Страницы

27.11.2011

У Ялті побудують готель Hilton до 2014 року


У Ялті до 2014 року планують побудувати п'ятизірковий готель Hilton. Про це на засіданні Ялтинського міськвиконкому повідомив генеральний менеджер проекту київської компанії E. G. Development Олександр Депутат, передає «РБК-Україна».

Він розповів, що новий готель буде створено в результаті трансформації курортно-рекреаційної установи - санаторію «Севастополь», який розташований у Приморському парку.

За інформацією генерального менеджера, проект передбачає зведення 23-поверхової будівлі висотою 68,5 метра, в якому розмістяться 300 номерів. Готель матиме в своєму розпорядженні необхідну для даної категорії «зірковості» інфраструктуру: у ньому будуть розміщені басейни, дитячий клуб, SPA-комплекс, парковки, п'ять ресторанів, бари, конференц-центр, вертолітний майданчик і т.д.

Депутат повідомив, що згідно з проектом загальна площа готелю складе близько 32 тис. квадратних метрів. При цьому він не озвучив точну вартість проекту, і додав, що орієнтовно інвестор вкладе в його реалізацію 150-160 млн дол..

У свою чергу, члени виконкому прийняли пакет рішень, що дозволяють інвестору приступити до роботи над проектом. Для цього були внесені зміни до детального плану території центральної частини Ялти в частині трансформації санаторію «Севастополь» в курортний готель, а також затверджені містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки.

«ForUm»

Комментариев нет: