Страницы

23.11.2011

До Львова з’їжджаються туристичні експерти


До Львова з’їжджаються провідні експерти в туристичній галузі, щоб представити сучасне бачення розвитку індустрії туристичних послуг на туристичній конференції «Перемагай з Левом!» («Win with the lion!»). Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Конференція триватиме 24-25 листопада й збере провідних українських та закордонних експертів.

Протягом двох днів експерти презентуватимуть сучасний стан та перспективи розвитку туристичної галузі у світі та, зокрема, Україні. Головну ціль, яку поставили перед собою організатори – це визначення сучасних вимог туристів та в повній мірі відповідати їхнім побажанням. Через це на перший план виходить створення конкурентоспроможного туристичного продукту.

Серед головних доповідачів: виконавчий директор Міжнародної асоціації «European Cities Marketing» Джон Хілі, директор департаменту туристично-інформаційної інфраструктури «Berlin Tourism Marketing GmbH» Габріела Швайнбергер, голова відділу зв’язків з туроператорами Європейської асоціації туроператорів (European Tour Operators Association – ETOA) Нік Грінфілд, директор департаменту «ЄВРО 2012» Львівської міської ради Олег Засадний, радник міського голови з питань туристичної інфраструктури, президент ГО «Етновир» Андрій Сидор.

Частина конференції пройде у форматі дискусій, під час яких експерти визначатимуть найкращі підходи і погляди на певну проблематику.

«Оскільки туристична галузь – одна з перспективних галузей розвитку міста Львова та України, дуже важливим є обговорення питань того, в яких напрямках ця галузь може розвиватись в Україні. Зокрема, можна дивитись на розвиток туризму, як розвиток масового туризму, чи більш нішового – наприклад, розвиток освітнього чи галерейного туризму.

Саме ці питання Львівська бізнес-школа буде обговорювати в одній з дискусій, і спробує розглянути які є переваги чи застереження для кожного з цих підходів», – зазначила директор Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) Софія Опацька.

Оригінал новини на сайті ЗІК

Комментариев нет: