01.10.2008
В Ужгороді презентували «Гастрономічний туристичний шлях»
В Ужгороді відбулася презентація «Гастрономічного туристичного шляху» – туристичного продукту, який представлятиме традиційні страви Закарпаття, кухню національних меншин і заклади, які їх найкраще готують. Про це сьогодні, 15 вересня, ЗІКу повідомив керівник Регіонального туристично-інформаційного центру Закарпаття Олександр Коваль.
Під час оригінального маршруту туристи зможуть не тільки скуштувати, а й навчитися готувати різноманітні страви. Приміром, місцеві словаки подаватимуть гостям шляху гомбовці та кнедлі, німці – свинячу голову, тушковану в капусті, угорці – лечо та солодкі молочні супи.
Доречі: До початку наступного року вже здійснюватимуть також і екскурсії «Військовим туристичним шляхом». Вони знайомитимуть із 6-ма оборонними лініями, котрі проходили територією області.
© Новина підготовлена для розміщення Бізнес-блог-регістратором
ТУТ МОЖЕ БУТИ ПОСИЛАННЯ НА ВАШ МЕРЕЖЕВИЙ РЕСУРС
Розміщення посилання на Ваш інформаційний профіль платне
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий