Страницы

26.10.2011

СПОРТУ Й ЗДОРОВ’Ю — РЕКЛАМУ!


Чомусь так склалося, що реклама цигарок та пива присутня у нашому повсякденному житті буквально скрізь. Саме тому й здивували мене торік у Рівному, де був у відпустці, банери із закликами активно займатися спортом.

Хочеться вірити, що і нещодавно побачене у центрі Сімферополя так само не стане винятком із правил.

1 жовтня на центральній площі міста близько 11-ої години почали збиратися люди. Спочатку серед них були виключно спортсмени, що добре було видно за кремезними статурами, але згодом до місця, де було встановлено стійки зі штангами, почали збиратися перехожі.

Як з’ясувалося, тут за підтримки сімферопольського міського управління у справах культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму, а також спортивних організацій різних міст України розпочався I Кримський міжнародний фестиваль силових видів спорту. В його рамках планувалося провести турнір з жиму штанги лежачи, а згодом чемпіонат України з бодібілдингу і фітнесу.

Спочатку змагання проходили виключно між досвідченими спортсменами, які приїхали до Криму з різних куточків нашої держави, а вже після їхніх виступів кожен бажаючий мав можливість «погратися із залізом». До того ж був і стимул: переможець отримував не тільки цінний подарунок, але й грошовий приз — 500 гривень.

Після закінчення дійства переможці та учасники одержали грамоти і нагороди. Будемо сподіватися, що настане час, коли такі акції стануть звичною справою, а з екранів телевізорів і у повсякденному житті спорт і здоровий спосіб життя пропагуватимуться набагато більше, ніж алкоголь з цигарками…

http://svitlytsia.crimea.ua/index.php?section=article&artID=9432

Комментариев нет: