Страницы

16.10.2011

Перша загальнонаціональна конференція з популяризації туристичної галузі


У Palmira Palace 27-29 жовтня відбудеться перша загальнонаціональна конференція з популяризації туристичної галузі

У готелі "Пальміра Килим" (м. Ялта) 27-29 жовтня 2011 р. відбудеться перша загальнонаціональна конференція керівників органів місцевого самоврядування курортних і туристичних центрів України "Гостинне місто".

Головним завданням конференції є поширення найкращого національного і світового досвіду розвитку туристичних міст, вдосконалення інструментарію місцевого економічного розвитку у галузі туризму, розгортання активної співпраці між окремими містами України в туристичній сфері, формування ефективних механізмів співпраці з міжнародними організаціями і партнерства з туристичним бізнесом і його асоціаціями.

Під час конференції буде надана можливість представити місцеві ініціативи і інвестиційні проекти у сфері туризму, обговорити формати створення загальнонаціональних проектів, які популяризують туристичний потенціал міст України.
За словами директора з маркетингу курорту Palmira Palace Олега Фесенко, курорт завжди виступав, і виступатиме партнером програм і заходів, направлених на популяризацію туристичної галузі.

"Курорт Palmira Palace дуже гостинне місце. Я упевнений, що саме що тут будуть створені максимально комфортні умови для того, щоб конференція пройшла найефективніше для туроператорів, туристичних агентств і отельеров - одним словом всіх гравців курортного і туристичного бізнесу", - підкреслив Олег Фесенко.

Організатори сподіваються, що проведення цього заходу дасть можливість реанімувати системний розвиток туристичної індустрії в країні саме через створення системи співпраці на внутрішньому і зарубіжному ринках між основними центрами туризму, провідними національними готельними і туристичними операторами і їх професійними організаціями і рядом органів центральної влади, які мають інтереси і повноваження в розвитку туристичної сфери в цілому.

Найважливішим результатом конференції стане формування масштабного механізму співпраці місцевої влади і професійного сектора.


rbc.ua

НАША ДОВІДКА
------------

Готель Пальміра-Килим - Автономна республіка Крим.
Адреса: Україна, Ялта, селище Курпати, 8 км. від Ялти
Телефон: +38 (0654) 27-53-00
Факс: +38 (0654) 24-70-00
Веб-сайт: www.palmira-palace.com E-mail: marketing@palmira-palace.com

Короткий опис готелю

"Пальміра-Килим" - курортний готель в Ялті ! Ім'я красивого готелю Криму - "Пальміра Килим" - народилося не випадково. Цей туристичний готель Ялти створений спеціально для насолоди, розкішного відпочинку, зі всіма можливими умовами для продуктивної роботи і проведення семінарів і конференцій різного рівня.

Курортний готель "Пальміра Килим" розташований на Південному березі Криму в 8 кілометрах від центру Ялти (селище міського типа Курпати), в живописному парку недалеко від палацу "Кичкине", в маєтку Великого Князя Дмитра, сина Костянтина Миколайовича Романова, власника "Ореанди".

Особливо хочемо звернути увагу, що готель "Пальміра Килим" має в своєму розпорядженні устаткування для мешкання людей з обмеженими можливостями пересування.

Номерний фонд готелю

Грунтуючись на досвіді кращих європейських курортних готелів, в комплексі "Пальміра Килим" об'єднані все саме востребуємоє і бажане сучасним клієнтом. Курортний готель "Пальміра Килим" розрахований на 170 комфортабельних номерів, оснащених відповідно до світових стандартів індустрії гостинності.

Готель "Пальміра Килим" пропонує гостям різні варіанти розміщення - від стандартних номерів до розкішних люксов, щоб кожен міг отримати задоволення побувати в Криму і залучитися до висококласному відпочинку на Чорному морі в такому чарівному місці.

Однокімнатний 2-х місцевий категорії З
Однокімнатний 2-х місцевий категорії В
Однокімнатний 2-х місцевий категорії А
Однокімнатний 2-х місцевий категорії "комфортний"
Напівлюкс студія
Напівлюкс А (двокімнатний)
Люкс категорії В (2-х кімнатний)
Люкс категорії А (2-х кімнатний)
Люкс "Романтичний" в 2-х рівнях
Делюкс (2-х кімнатний)
Апартамент В
Апартамент А
У вартість мешкання включено:

Харчування у відповідність з вибраним туром (тур з сніданком - сніданок за типом шведський стіл цілорічно, обід і вечеря шведський стіл або континентальний залежно від сезону)
піднос багажу
відвідини відкритого і закритого басейнів, тренажерного залу
відвідини комплексу банних культур
ПДВ, місцеві збори
страховка

Харчування в готелі: В курортному готелі "Пальміра Килим" для відновлення здоров'я і краси використаний європейський підхід до харчування.

Комментариев нет: