Страницы

01.10.2011

Фотоконкурс "Украина туристическая"






Розпочався Другий Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії (кращі 50 робіт будуть представлені під час проведення Євро-2012 у Києві)

Асоціація журналістів «Туристичний прес-клуб України», Національний туристичний офіс України розпочали Другий Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії «Україна туристична».

Метою фотоконкурсу є пропагування серед громадян України та іноземних гостей нових можливостей відпочинку в Україні та формування серед них іміджу України як привабливого місця відпочинку.

«Ми впевнені, що цей проект принесе свій внесок у підвищення туристичної привабливості України для закордонних туристів», - зазначив під час прес-конференції начальник служби зв'язків з громадськістю та корпоративних комунікацій АТ «Райффайзен банк Аваль» Леонід Зябрев.

До участі у фотоконкурсі запрошені як професійні фотохудожники, фотографи - штатні співробітники засобів масової інформації, так і фотографи-аматори. Кожен бажаючий може подати на конкурс до 10 власних фотографій, зроблених протягом останніх двох років.

Результатом цьогорічного конкурсу туристичної фотографії стане підсумкова виставка найкращих робіт-призерів «Україна туристична», відкриття якої відбудеться наприкінці листопада у Києві.

На виставці будуть представлені 50 кращих фоторобіт, відібраних журі конкурсу. Окреме голосування за найкращу фотографію, представлену на конкурс, відбудеться також у мережі Інтернет.

Найкращі фотороботи, які стануть переможцями фотоконкурсу, будуть представлені під час проведення фінальної частини Євро-2012 у Києві, а також на спеціальних виставках у Росії та Ізраїлі. Фотоконкурс «Україна туристична» відбувається у рамках рекламно-інформаційної акції на підтримку внутрішнього та в'їзного туризму «Відпочивайте в Україні».

Партнерами Всеукраїнського конкурсу туристичної фотографії стали: "Райффайзен Банк Аваль», страхова компанія «УНІКА», авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», «Інвестиційно-будівельна компанія».


З питань участі у фотоконкурсі звертайтесь за тел.: 521-66-90 , 067-463-68-90

Для участі у фотоконкурсі потрібно надіслати 10 кращих фото (назва фото та назва місцевості, де було зроблено фото), відзнятих за останні 2 роки, з розширенням не менше 300 dpi на e-mail: zelenkoolena.ukr.net

Інформація про умови участі у фотоконкурсі є на сайті Асоціації журналістів: www.turpressa.com.ua , а також інтернет-сайтах партнерах акції: www.turne.com.ua, www.tourua.com

http://www.articles.turne.com.ua/fotokonkurs-ukr-1085

Комментариев нет: