Страницы

18.10.2011

СК «Арсенал Страхування» і «Туртесс Тревел» підписали договір про співпрацю


ПАТ «СК «Арсенал Страхування» розробила спеціальні програми (Classic, Lux, VIP) по страхуванню клієнтів туроператорів і турагентств на час поїздки за кордон або по території України і в жовтні 2011 року підписала Генеральний договір про співпрацю з ТОВ «Туртесс Тревел» у напрямі страхування туристів.

Туристичні вояжі по Україні і за кордон, відпочинок на курорті, навчання і ділові поїздки, участь у спортивних змаганнях і робота за кордоном стали нормою життя для жителів України останнім часом. Подорожувати, їздити у відрядження, одержувати задоволення від нових вражень, нової обстановки – це чудово. Але разом з позитивною стороною життя іноді підносить не тільки приємні враження. Незвичний клімат, нетрадиційна їжа можуть стати причиною збоїв у найздоровішому організмі.

ТОВ «Туртесс Тревел» вже довгий час успішно працює з провідними страховими компаніями України і до вибору страхових партнерів ставиться дуже серйозно. Адже програма страхування туристів, що виїжджають за кордон, покриває витрати на лікування і ліки в чужій країні, а також передбачає забезпечення своєчасної та якісної медичної допомоги. Тому турист може розраховувати не тільки на приємний відпочинок, але і відчувати себе захищеним з полісом страхової компанії.

«Ми маємо намір активно розвивати напрям страхування туристів, - прокоментував голова правління страхової компанії Максим ТУЗ, - співпраця з туристичними компаніями дозволить нам спільно розробляти і пропонувати клієнтам унікальні і сучасні страхові продукти».

*** ПАТ «Страхова Компанія «Арсенал Страхування» — це сучасна компанія, яка динамічно розвивається і відома серед провідних українських страхових компаній як надійний партнер, здатний надати весь спектр послуг в галузі страхування.

СК «Арсенал Страхування» є правонаступником СК «Арсенал-Дніпро», що працює в Україні з 2005 року, створена командою професіоналів, що працює на ринку з 1992 року і має успішний досвід у страховій сфері.

СК «Арсенал Страхування» співробітничає у сфері облігаторного перестрахування майна з найбільшими перестраховочними компаніями Західного і Російського ринку, такими як SCOR GLOBAL P&C, ВАТ «Російське перестраховочне суспільство» і ТОВ СПК «Юніті Ре».


http://www.unian.net/ukr/news/news-462938.html

Комментариев нет: